poniedziałek, 14 wrzesień 2015 21:48

Polityka prywatności

Napisał
Oceń ten artykuł
(0 głosów)

Serwis portal-mundurowy.pl  szanuje  prywatność swoich użytkowników.
Chcąc dopełnić nałożony obowiązek wynikający z nowelizacji przepisów ustawy prawo telekomunikacyjne z dnia 16 lipca 2004 r. ( Dz.U./2012/poz. 1445), informuje o wprowadzonej polityce plików cookies.
 

Polityka plików cookies  

Serwis portal-mundurowym.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies. 
Pliki cookies, nazywane ciasteczkami (z ang. cookie – ciastko), wysyłane przez serwis internetowy, który odwiedzamy i zapisywane na urządzeniu końcowym (komputerze, laptopie, smartfonie), z którego korzystamy podczas przeglądania stron internetowych.
Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym użytkownika serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Fundacja „Promilitaria XXI” - operator serwisu portal-mundurowym.pl.
W  serwisie portal-mundurowy.pl cookies mogą być również wykorzystane do zbierania informacji statystycznych oraz do przechowywania indywidualnych preferencji użytkownika. Mogą je też stosować nasi reklamodawcy, firmy współpracujące z serwisem czy dostawcy aplikacji multimedialnych. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. 
Cookies nie są szkodliwe ani dla Ciebie ani dla Twojego komputera i danych, dlatego zalecamy nie wyłączanie ich obsługi w przeglądarkach. 

Gromadzenie danych osobowych

Użytkownik portalu podaje swoje dane osobowe na zasadzie dobrowolności. Udostępnienie niektórych z tych danych jest wymagane ze względu na specyfikę świadczenia wybranych usług portalu.
Użytkownik wyraża zgodę na przetwarzanie przez podmiot prowadzący portal swych danych osobowych udostępnianych w formularzu rejestracyjnym w celach badawczych, informacyjnych, i statystycznych.
Na zasadach przewidzianych przepisami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku użytkownik ma prawo wglądu do swoich danych, ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia.
Żądanie usunięcia danych pociąga za sobą likwidację konta lub uniemożliwienie korzystania z niektórych usług portalu.
Podmiot prowadzący portal  nie przekazuje, nie sprzedaje i nie udostępnia w jakiejkolwiek formie zgromadzonych danych osobowych użytkowników, chyba że za zgodą użytkownika konta.

Zastrzeżenia prawne i odpowiedzialność

Fundacja „Promilitaria XXI”  - operator serwisu  portal-mundurowy.pl  nie odpowiada za jakiekolwiek szkody wynikłe z korzystania z serwisu. Serwis  portal-mundurowym.pl  zastrzega sobie możliwość edycji i usuwania treści oraz blokowania użytkowników, którzy naruszają regulamin serwisu lub zasady etyki.

Czytany 746 razy
Więcej w tej kategorii: « Regulamin Reklama »

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars
Dodaj komentarz
  • Brak komentarzy